תפקידו של היועץ הקולינארי
תפקידו של היועץ הקולינארי הוא לכוון ולהדריך את בעל העסק לקבלת החלטות נכונות יותר, מנוסות וחכמות יותר לגבי העסק שהוא מקים בנושא ציוד מטבח, ספקים, כלי הגשה, הכשרת צוות העובדים, תכנון תפריט יצירתי ומקורי שיתאים לאופי המקום וכמובן שיהיה ריווחי.בניית המטבח לפי מדורים הגיוניים.כדי ליצור עבודה שוטפת ופרקטית.
גידול ברווחיות וחיסכון בהוצאות ע"י בניית תפריטים המותאמים למיקום העסק ולאופיו (מסעדה,בר,מזנון,תפריט עסקיות),תמחור נכון, ניצול מקסימאלי של כל מוצרי המזון למניעת בזבוז, התקשרות עם ספקי המזון והציוד המובילים ובעיקר עם מחירים הוגנים שיחסכו הרבה כסף בשוטף ע"י הקטנת עלויות המזון (food cost)
בניית צוות הכוללת מיון, סינון וראיון אישי עם כל טבח על מנת לבדוק את התאמתו וכישוריו למקום. הכשרת צוות העובדים וכתיבת חוברות נהלים לעבודה וספר מתכונים והכנות למטבח.
מה שחשוב להדגיש שתפקידו של היועץ הקולינארי הוא לפעמים מרכיב קריטי וחשוב יותר ממה שחושבים. לפעמים זה מה שעושה את ההבדל בין עסק שמנסה לשרוד,לעסק שבונה את עצמו לטווח הארוך. המון בעלי מסעדות משקיעים את מיטב כספם על עיצובים. נושא חשוב אך ללא ספק הנושא העיקרי הוא האוכל והשילוב המנצח זה אוכל ואווירה
ארגז הכילים של העסק:
- פיתוח מתכונים מקוריים עבור העסק
- בניית תפריטים המותאמים לאופיו של העסק
- הדרכה וליווי הצוות
- הטמעת תהליכי עבודה נכונים
- נוסחת תמחור למנות הקטנת עלויות food cost
- ספר מתכונים + תמונות
- ספר ספקים
Not Found
The resource could not be found.